Invitatiile pentru nunta, un balamuc !

In acest articol va voi explica experientele mele in legatura cu comanda marturiilor dar si a invitatiilor.

Acum un an si eu m-am aflat in situatia in care am fost coplesita de diversitatea si serviiciile numeroare din mediul online care m-au bagat mai mult in ceata decat sa ma ajute.

Desi rudele mai in varsta mi-au sugerat sa apelez la o firma locala pentru a produce invitatiile si marturiile, nu am fost sigura ca vreau sa fac asta. La insistentele lor am fost sa vad catalogul productorilor locali care nu mi-au placut si am reluat cautarile online.

Daca cauti online vei gasi zeci de producatori care au in catalog mii de modele, lucru care poate fi coplesitor. Pe langa acest aspect, nu am fost foarte sigura care producator va fi profesionist si care isi va onora promisiunile fara ca buzunarul meu sa sufere.

Pentru ca nunta mea a a avut o anumita tema si iar locatia una foarte luxoasa am decis ca vreau o invitatie mai de lux, de calitate si nu o invitatie ieftina care sa dea impresia invitatilor ca este doar o invitatie facuta acasa de mine sau sotul meu.

Intr-un final am avut 3 modele care mi-au placut foarte mult iar la scurt timp m-am decis asupra uneia pe care am si comandat-o. Dupa 2 zile aceasta firma ma suntat si imi spuna ca nu pot onora comanda pentru ca acel model nu il mai au in productie !

Pana la urma am comandat din catalogul publiserv de la papercut.ro, o invitatie superba  facuta dintr-un carton de calitate de culoare crem, scris caligrafic superb iar coperta a avut un fel de material lipit ca si niste perdele.

Toata operatiunea a durat 1 saptamana, le-am primit bine ambalate si au ajuns fara deteriorari. Dupa comanda de invitatii am decis sa comand tot de la ei si marturiile care la fel, au ajuns in timp si au fost foarte apreciate de catre invitatii nostri.

Bafta la cumparaturi !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *