Magazin online

Asociația ”Craiova Capitală Culturală Europeană” deschide porțile magazinului online!

Vizitați o lume plină de poveste, spusă prin intermediul obiectelor realizate de Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021. O lume a artiștilor din Craiova și zona Olteniei și a poveștilor acestora, despre ceramica de Horezu care păstrează o tradiție și secrete de mii de ani, despre artiști tineri care schițează sau fotografiază tot ce avem noi mai frumos (clădiri, parcuri, peisaje) și ne ajută să creăm produse unice pentru voi, cei ce ne vizitați.

Am cules, am schițat, am creat articole pentru cei mari, pentru birou sau necesare la cumpărături, dar şi pentru cei mici – fie că e vorba de școală sau de ora de joacă. Răsfoind paginile magazinului nostru online veţi da peste banalul breloc, care se poate transforma într-un obiect folositor atunci când mergem la supermarket, peste cartea poştală „de văzut. de trăit. de povestit”, ori peste suportul de pahare, agenda Olteniei sau mousepad-ul foişorului din Parcul Nicolae Romanescu. În vitrina shopului vă mai aşteaptă semnul de carte jucăuș, creat special pentru cei mici, creaţiile talentaţilor artişti olteni, zmeul copilăriei noastre, dar şi multe altele. Toate sunt personalizate cu imagini din Craiova sau Oltenia şi toate vă așteaptă accesând magazinul online.
 
Arată tuturor că susții Craiova în demersul său de a câştiga bătălia pentru Capitală Europeană a Culturii în 2021!

Bilete

În curând, Asociaţia CCCE 2021 vă invită să fiţi mai aproape de Proiectul Craiova Capitală Europeană a Culturii oferindu-vă posibilitatea de a achiziţiona bilete la evenimentele promovate, în cadrul magazinului online.

Evenimente

Clubul agenţiilor de voiaj

Obiectivul general al Clubului Agenţiilor de Voiaj îl constituie sprijinirea autorităţilor locale şi a instituţiilor de cultură din Craiova şi din regiunea Oltenia pentru dezvoltarea şi promovarea turismului cultural.

Parteneri media