Ştiri Craiova AcasãMediaŞtiriŞtiri Craiova

Concert al „Generației Folk” dedicat Zilei limbii române

Cu ocazia aniversării limbii române, “Generația Folk” vă aşteaptă la un super-concert pe data de 2 septembrie 2016, în Piața ”Mihai Viteazul” începând cu ora 20:00. «Vino și sărbătorește alături de noi, pe acorduri și prin viu grai! La mulți ani, limbă română!», este invitaţia organizatorilor.

Evenimentul organizat de Asociația Culturală AMON în parteneriat cu Junior Chamber International Craiova vă provoacă să vă deschideți sufletește și să luați parte la un spectacol inedit, dedicat tuturor craiovenilor, de la mic la mare. Sunteți liberi să cântați alături de artişti cântece patriotice consacrate peste vremuri, cât și compoziții proprii din repertoriul formației amintite precedent.

”Generația folk”, ”Flacara vie” sau ”Generația în blugi” sau în orice fel ați vrea să-i spuneți este acel grup de tineri frumoși care și-a asumat responsabilitatea de a aduce voia bună cât mai aproape de oamenii simpli; este acel grup care vine să-ți amintească faptul că cel mai important lucru este să-ți simți sufletul liber, să-l lași să se piardă în emoție – o adevărată doză de folclor autentic.

«Limba unui popor reprezintă fluxul, sângele, rădăcinile și unitate, un bun cultural ce leagă toți vorbitorii acesteia de pretutindeni. Istoria a muncit cu sârg la alcătuirea limbii române, evoluția acesteia mergând în paralel cu axa istorică în continuă expansiune, toți vorbitorii ei purtând mai departe tradiția», se precizează într-un comunicat de presă.

Pagina evenimentului se poate accesa de la acest link: https://www.facebook.com/events/325096271158835/  si mai multe informatii gasiti pe Generatia Folk.

854 vizualizari

Citeşte şi despre

Comunicat de presă

Având în vedere articolul publicat azi, 03 octombrie 2016, în cotidianul Gazeta de Sud, considerăm că este oportun să răspundem acuzațiilor, mai ales că este vorba de folosirea unei decizii preliminare a Curții de Conturi Dolj, care a fost modificată substanțial în urma etapei legale de conciliere dintre auditor și autoritatea auditată.

Mai mult...

Deschiderea Festivalului de Epigramă „Traian Demetrescu”, ediţia a V-a, Craiova

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită astăzi, 2 septembrie, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Craiova, unde va avea loc deschiderea celei de-a V-a ediţii a Festivalului Internaţional de Epigramă „Traian Demetrescu”.

Mai mult...

„Culorile lumii” – expoziție de pictură la TRADEM

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” găzduiește în perioada 1-15 septembrie 2016, în Salonul Medieval, expoziția de pictură „Culorile lumii”, cuprinzând lucrări premiate în vara aceasta la concursurile internaționale „Basmele Reginei Maria” - ediția a XI-a, „Interferențe culturale în context european” – ediția a X-a și la concursul național „Eseuri plastice – mail-art”, ediția a X-a.

Mai mult...

Comentarii

CAPTCHA code

Comentariile utilizatorilor necesita aprobarea unui moderator!

Numar maxim de caractere: 500

Evenimente

Clubul agenţiilor de voiaj

Obiectivul general al Clubului Agenţiilor de Voiaj îl constituie sprijinirea autorităţilor locale şi a instituţiilor de cultură din Craiova şi din regiunea Oltenia pentru dezvoltarea şi promovarea turismului cultural.

Parteneri media