Ştiri Craiova AcasãMediaŞtiriŞtiri Craiova

InstaCraiova la prima ediție

Fă o fotografie, folosește #INSTACRAIOVA și ea poate fi expusă în prima expoziție fotografică dedicată pasionaților de Instagram din Craiova.

Asociația April Hub și Comunitatea Instagram din Craiova organizează în perioada 22 august – 16 septembrie prima ediție a proiectului InstaCraiova. În această perioadă utilizatorii Instagram sunt invitați să posteze fotografii din Craiova și din jurul orașului sub hastag-ul #INSTACRAIOVA. Cele mai inspirate 100 de fotografii își vor face loc în expoziția fotografică ce va avea loc pe data de 23 septembrie 2016. InstaCraiova este un proiect ce își propune să promoveze viața de zi cu zi din Craiova, precum și obiectivele turistice, prin fotografii, fie realizate de profesioniști, fie de amatori, fotografii urcate pe platforma Instagram. Promovarea artelor vizuale – fotografia, dar și a platformei de social media – Instagram, alături de încurajarea pasionaților de fotografie să fie activi într-un mod pozitiv în mediul online, reprezintă alte obiective ale proiectului.

Sursă articol: lupamea.ro

438 vizualizari

Citeşte şi despre

Comunicat de presă

Având în vedere articolul publicat azi, 03 octombrie 2016, în cotidianul Gazeta de Sud, considerăm că este oportun să răspundem acuzațiilor, mai ales că este vorba de folosirea unei decizii preliminare a Curții de Conturi Dolj, care a fost modificată substanțial în urma etapei legale de conciliere dintre auditor și autoritatea auditată.

Mai mult...

Deschiderea Festivalului de Epigramă „Traian Demetrescu”, ediţia a V-a, Craiova

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită astăzi, 2 septembrie, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Craiova, unde va avea loc deschiderea celei de-a V-a ediţii a Festivalului Internaţional de Epigramă „Traian Demetrescu”.

Mai mult...

„Culorile lumii” – expoziție de pictură la TRADEM

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” găzduiește în perioada 1-15 septembrie 2016, în Salonul Medieval, expoziția de pictură „Culorile lumii”, cuprinzând lucrări premiate în vara aceasta la concursurile internaționale „Basmele Reginei Maria” - ediția a XI-a, „Interferențe culturale în context european” – ediția a X-a și la concursul național „Eseuri plastice – mail-art”, ediția a X-a.

Mai mult...

Comentarii

CAPTCHA code

Comentariile utilizatorilor necesita aprobarea unui moderator!

Numar maxim de caractere: 500

Evenimente

Clubul agenţiilor de voiaj

Obiectivul general al Clubului Agenţiilor de Voiaj îl constituie sprijinirea autorităţilor locale şi a instituţiilor de cultură din Craiova şi din regiunea Oltenia pentru dezvoltarea şi promovarea turismului cultural.

Parteneri media