Termeni şi Condiţii de utilizare

 

BINE AŢI VENIT PE SITE-UL NOSTRU!

 

ACCESAREA ŞI UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE MAI JOS. 

Acest site este deţinut şi administrat de către Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021, cu sediul în Craiova, str. Al. Ioan Cuza, nr. 7, cod fiscal 32201355, cont bancar nr. RO72BRDE170SV00530371700, deschis la BRD Sucursala Craiova, denumită în continuare Asociaţia.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea Asociaţiei sau după caz, a altor terţi care au autorizat Asociaţia să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul Asociaţiei sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare. Continutul site-ului poate fi descărcat, printat sau copiat numai pentru uzajul privat şi fără scop comercial.

FOTO CREDIT

Toate fotografiile prezentate pe această platformă online sunt protejate de legea drepturilor de autor. Anumite fotografii sau ilustraţii pot fi reproduse doar cu condiţia obţinerii în prealabil a unui acord scris din partea Asociaţiei Craiova Capitală Culturală Europeană 2021 şi având menţionat autorul.

Site-ul www.craiovaculturala.ro utilizează fotografii ale următorilor autori:

  • Bogdan DĂNESCU,
  • Bogdan PANAIT,
  • Sebastian PRIOTEASA.

DREPTURI DE MARCĂ

Logo-ul Craiova Capitala Culturala 2021 este o marcă înregistrată a Asociaţiei. Reproducerea, imitarea, utilizarea acesteia, inclusiv combinaţiile cu alte elemente grafice sau cuvinte, fără a fi obţinut înainte acordul Asociaţiei, constituie infracţiunea de contrafacere care se pedepseşte conform legilor în vigoare.

OPINII ŞI COMENTARII

Utilizatorii pot posta impresii, sugestii, întrebări, comentarii şi alte mesaje atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios şi nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Asociatia nu îşi asumă răspunderea şi nu are obligaţii în ceea ce priveşte acurateţea, gradul de utilitate sau calitatea informaţiilor care se regăsesc în orice scop, pe acest site. Asociaţia nu se face răspunzător pentru niciun fel de daune sau vătămări cauzate de întreruperi, erori, omisiuni, corecturi sau anulări ale serviciului. Mai mult, Asociaţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nicio scădere a performanţei, întârziere în operare sau în transmitere, defecţiune a liniilor de comunicare şi viruşi informatici transmişi ca urmare a accesării de către utilizator a site-ului Asociaţiei sau a altui site legat de acesta. Această limitare a răspunderii se referă la şi include orice prejudiciu survenit ca urmare a descărcării oricărui material postat pe site-ul Asociatiei sau pe oricare alt site legat de acesta. În aceste situaţii menţionate, Asociatia şi angajaţii săi nu vor fi traşi la răspundere în mod direct sau indirect, pentru pagube rezultând din folosirea acestui site. Asociaţia nu garantează că acest site este compatibil cu orice hardware sau software pe care îl folosiţi.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Asociatia garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către Asociatie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoţii, etc.

De asemenea, informaţiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către Asociaţie pentru elaborarea de statistici despre clienţii site-ului, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.

Asociaţia nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obtinuţe prin intermediul site-ului. De asemenea, Asociaţia nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

LINKURI

Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de  utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, 
Asociatia nefiind răspunzătoare și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în site este făcută numai pentru ajutorul dvs. și nu implică sprijinirea de către Asociatie a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Accesarea site-uri lor și le folosirea produselor și serviciilor se face exclusiv pe propriul dvs risc.

Asociatia își rezervă dreptul de a modifica unilateral, fără nici o notificare prealabilă: conținutul, forma de prezentare și structura site-ului sau aceste Condiții Generale, în orice moment, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate dacă dvs continuati să folositi site-ul după afișarea Condițiilor Generale modificate pe site. 

Citeste şi despre

Evenimente

Clubul agenţiilor de voiaj

Obiectivul general al Clubului Agenţiilor de Voiaj îl constituie sprijinirea autorităţilor locale şi a instituţiilor de cultură din Craiova şi din regiunea Oltenia pentru dezvoltarea şi promovarea turismului cultural.

Parteneri media